Author Topic: Tatil için Buraya Gelin  (Read 25 times)

blogmafia

• Administrator
  • Senior
    • View Profile
Tatil için Buraya Gelin
« on: October 25, 2011, 08:53:22 am »
alanya otelleri
belek otelleri
kemer otelleri

Gecenlerde bana bir macera seyahat iyi bir genel bakis, ben kesinlikle gec er kesfetmek icin istiyorum bir alanda seyahat verdi Trek Tatil Chris Ronneseth (mulakat onizlemesini gormek) konusmak icin bir sansi vardi ...

1. Macera seyahat is nasil girdim bize bildirin.

Seyahat etrafinda buyudu. Babam, Allan Ronneseth 1972 yilinda kurulan sirket ve norm daha farkli bir sekilde dunyayi gormek icin bir tutku, ve bugun hala bir olcude o zaman egzotik kabul edildi ulkelere seyahat etme firsati buldu. Universitesi katilan seyahat on my own cesaretini daha fazla oldu ve Kuzey Amerika disindaki dunya hakkinda daha tutkulu. Pazarlama derecesi ile New York'ta ilk off cesaret ve daha sonra Toronto teknoloji patlamasi sirasinda teknoloji sirketleri icin satis ve pazarlama alaninda calisiyor. Seyahat disinda bir sektorde satis ogrenirlermis ama macera seyahat koklu bir yetistirilmesinde ile desteklenen, ben simdi Dogu genelinde seyahat acentalari agimiz destek saglamak ilerlemesi aile sirketi icin Dogu Kanada'da satis basliga Yapti Kanada gibi macera seyahat egilimlerini aylik bulten derleme.

2. Hangi ulkelere seyahat var?

Afrika: Namibya, Guney Afrika, Lesoto, Svaziland, Zimbabve, Botsvana, Zambiya, Misir, Fas

Avrupa: Ingiltere, Gronland, Hollanda, Belcika, Almanya, Avusturya

Asya: Tayland, Malezya, Singapur, Endonezya, Vietnam, Laos, Kambocya, Hong Kong

Guney Pasifik: Avustralya, Cook Adalari, Tonga, Fiji

Amerika Kitasi: Kanada Yuksek Arctic, ABD, Meksika, Jamaika, Cayman Adalari,

Guatemala, Honduras, Belize, Nikaragua, Kosta Rika, Ekvador, Peru, Bolivya

3. Tum zamanlarin en iyi uc gezi anilarini bizimle paylasabilirsiniz.

A. Peru-sitesi uzerinden gunesin dogusunu gorme, safakta sitesine girmek icin ilk olmanin ve baris, uyum ve hava guclu bir buyu bir duygu sonra Sun Gate unlu Inka Trail Machu Picchu icine son inis.

B. Vietnam - Vietnam kirsal motosiklet Seyahat ve genc bir Budist rahip ogrenme ve birbirlerinin yollarini anlayis ile uc saatlik bir ziyaret ile sonuclanan bir gizli ve nadiren ziyaret Budist Manastiri uzerine tokezleyerek.

C. Namibya - Atlantik Okyanusu kadar goz gibi kan kirmizi kum tepeleri uygun kiyisinda Swakopmund gun batiminda Skydiving. Hayatimin en sakin anlarindan biri.

4. Ne macera seyahat ve son birkac on yil boyunca nasil evrim gecirdi?

'Hippi-trail' sicak ve buyuk olcude yol boyunca icat edildi guzergahlar ile Londra Katmandu Asya'da seyahat icin kullanilan otobus Macera seyahat sirketi yetmisli kurulmustur yuksek macera demek, o zaman oldu. Bugun kucuk bir grup deneyimi ve sadece bunu gormek yerine bir hedef yasiyor. Bu kulturler, tarih ve gelenekleri ve gunluk yasama zenginlik olarak bu deneyimi alabilmesi icin katilimi ve anlayisi hakkinda.

5. Kimler macera seyahat turlari ve neden devam ediyor? Turlarla gitmek insanlarin, yas, cinsiyet, milliyet ve gelir duzeyi nedir?

Macera seyahat, buyuk olcude bunu yapmak icin tutku. Gezginler ortak hedefi bu yana, yas, cinsiyet ve gelir sinirlarini asar, bu nedenle evde ne olursa olsun onlarin yasam deneyimi. Ancak, bize ve en onemli buyume demografik buyuk demografik uzerinde geleneksel plaj tatili birkac kez yasamis ve simdi zaman ve daha egzotik yerler seyahat etmek icin harcanabilir gelire sahip bebek Boomers. Uyruk genellikle Ingilizler, Avustralyalilar, Kanadalilar, Yeni Zelandalilar, Amerikalilar, bazi Kita Avrupasi'nda, bazi Latin Amerika ulkelerinde ve tek Asya gezgin numara sirasina gore makyaj ile buyuk olcude Turkce konusan uluslarin olusur.

Biz hemen her yerde, genellikle dunya capinda 120'den fazla ulkede sunuyoruz. Ancak su anda (ornegin, Irak, Afganistan) seyahat icin guvenli kabul ulkeler dahil ama biz bu durumun stabilize olarak gelecek yillarda olacak beklemeyin.

7. Ne tur bir konaklama sunuluyor?

Biz, genellikle 6 yildiz kosku Afrika deneyimleri ve arasindaki her seyi, 2 yildizli butce konaklama sey konusma sunuyoruz. Ancak ne biz kalis her yerde ortak olan temiz olmasi gerektigini, rahat ve merkezi bulunan ve en onemli hedef yansitan karakter var.

8. Bu turlarda, tek gezginler icin nasil calisir? Bir seyahat arkadasi eslestirme hizmeti sunuyor musunuz? Ben tek kisilik konaklama tercih ederseniz ne olur?

Bizim turlar, goz onunde bulundurularak tek gezginler tasarlanmis. Aslinda tum gezginler% 50'si kendileri tarafindan geliyor. Biz ayni cinsiyetten insanlarin mac ve paylasmak ve onlara ek sarj onlemek icin yas gibi. Musterilerine kendi odasi tercih ederseniz, ama adil ve uygun fiyatli bir oranda, turlar, genellikle daha ust sinif olanlar yaklasik% 60 bunu yapabilirsiniz.

9 - Ne yemek ne dersiniz?

Yolculuk bagli olarak genellikle kahvalti ve bazi yemekleri icerir ama bircok kisi ogle kendi kesifleri gibi ogle yemegi hemen hemen hic. Ancak yuruyus veya kirsal alanda veya alternatifleri var, her zaman yemek yer alacak.

10. Diger yolculuk turleri ile karsilastirildiginda, macera turlari essiz faydalari nelerdir?

Ortalama sadece on kisi, karsilastirilabilir otobus turlari gore genellikle daha iyi bir deger, bu tur seyahat icin bir tutku payi bireyler ile dostluk kucuk bir grup ile seyahat basari duygusu, kalite, deneyim.

11. Ne tur faaliyetler sizin turlari sunulmaktadir?

Biz de bu rafting, yelken, jeep safari, gunluk yuruyusler bircok istege bagli faaliyet gosteren Cevre gezileri her tur onemli bir parcasi ama biz bunun da otesinde, yerel aileler, koy ziyaretleri, vb ile ailelerimiz gibi mumkun oldugunca cok sayida kulturel deneyimler eklemek istediginiz , vb.

12. Aileler icin macera turlari gibi bir sey var mi?

Simdi cocuklarin yas alti ve ustu olan diger aileleri ile seyahat etmek, ozellikle aileler icin insa turlari var. 30'lu kadar cocuk hic gec mars aileleri buyuk bir nufus vardir. Bu insanlarin cogu, 20'li bizimle seyahat veya bagimsiz backpacked ve simdi onlarin cocuklari bu deneyimi vermek istiyorum. Onlar gunumuz toplumunda yaygin bir 'coca-cola' kultur tanitarak ilgi degildir. Bu buyuk bir basari ile yerine getirilmistir.

13. Macera seyahat calisti hic birisi icin pratik oneriler bizimle paylasabilirsiniz.

Emniyet bir ruh hali. Egzotik destinasyonlara seyahat etmemeyi tercih Cogu insan bunu cunku hedef iken kendi guvenligi icin bir korku. Neredeyse dunyanin herhangi bir hedef tur lideri tavsiye kulak ve pratik, guvenli ve unutulmaz bir deneyim saglayabilir. Guvenlik ile ilgili sorunlar vardi neredeyse her zaman sagduyu ve tavsiye icin goz ardi edilmistir. Diger kulturlerle karsilasan korkmayin, hemen hemen her zaman merak hepsi olmasa da en iyi rehber ve ayni yolda karsilayan insanlar tarafindan merak karsiliklidir olacak goreceksiniz. Bu konuda ogrenme ve diger insanlari anlamak kadar bizi anlamak gerekir. Gercekten dunya kucultmek. Sicak, kuru ulkelere seyahat veya etkinlik saglamak trekking, bol su icmek gibi soz konusu oldugu zaman, ikinci buyuk sorun, dehidratasyon olurdu!

14. Bu gun kendiniz icin ne kadar zaman yolculuk yapiyorsunuz?

Genellikle 5 veya 6 hafta bir yil. Satis bilgi ve deneyim icin zorunludur ve biz ne uzman olarak benim musterilerine borclu! Orada olanlar Uzman tavsiyesi: Tum calisanlarimiz sirketimizin slogani duz gider harika bir yolculuk imkani verilmistir!

15. Nerede sonraki gidiyoruz?

Ben bu yil birlikte calistigimiz yeni ozellikleri biraz tecrube ve umarim Mozambik yan gezisi Mayis ayinda Guney Afrika'da Nisan ayinda Misir'a bir gezi eskortluk planliyoruz. Daha sonra yil icinde Turkiye ve Sili ve Arjantin'de Patagonya acik havada benim yol yapmayi planliyorum.

Share on Bluesky Share on Facebook