Author Topic: Samanlar Ve Psisik Guclerc - medyumburak.com  (Read 30 times)

blogmafia

• Administrator
  • Senior
    • View Profile
Samanlar Ve Psisik Guclerc - medyumburak.com
« on: October 28, 2011, 03:29:55 am »
Bircok kisi insanlarin psisik guclere sahip oldugu fikrini alay bulsaniz bile, inancsizlar cok daha inananlar vardir. Medyumlar her zaman bizim kulturumuzun bir parcasi oldugunu bu nedenle.

Her zaman supheciler ve basit bir baskasi hakkinda her seyi bilmek ya da sasirtici seyler yapmak yetenegine sahip umutlari dehsete edenler olacaktir, ancak ruhsal bir toplum getirir ne takdir degilse buyuk bir kismi insanlar icin kabul.

Bazi medyumlar, daha pek cok buyuk olasilikla zaten dogal olarak bu guc ile dunyaya iken medyumlar ogrendim. Bu gucu nereden geldigini serbestce devlet olarak Medyumlar, kendileri bilmiyor, ve bu konuda her seyi anlayamiyorum. Ama yetenegi, gecmiste ya da gelecekte gormek icin biliyor musunuz, ya da cogu insan, cok gercek ve cok kurulmus daha mevcut hakkinda daha fazla ayirt etmek.

Teknik terimler, ESP denilen, ya da ekstra duyusal algi. Tahmin edebileceginiz gibi, bu sadece dogal bir, psisik ya da ruhsal egitim gecirmis olan bir kisi, gormek ya da onlarin bes temel anlamda algiladigimiz baska daha fazla bilgi icin yetenegi anlamina gelir.

Tam olarak kac kisi psisik yeteneklere sahip belirsiz olsa da, bu numara kucuk oldugunu varsaymak muhtemelen guvenlidir. Bu buyuk olasilikla, medyumlar buyuk cogunlugu herhangi bir ruhsal egitim gecirmemistir ve gercekten bir hediye oldugunu farkinda degil oldugu gercegi ile ilgili bir sey vardir. Tabii ki, bu insanlar muhtemelen onlar digerlerinden farkli ve benzersiz bazi anlayislar oldugunu fark farkinda, ancak genellikle sezgi daha fazla bir sey olarak bu isten. Kendilerini ruhsal bir arama dusunmezler.

Tabii ki, canli bir hale getirmek icin herhangi bir psisik gucler kesinlikle var ama kim harekete koymak insanlar bile vardir. Digerleri bir yasam icin tarot kartlari okurken bazi telefon ya da internet uzerinden okuma. Bazi belirli bir psisik yetenekleri gercekten iman olsa bu okumalari icin Cogu insan, iyi bir mizah da bunu yapiyor.

Ote yandan, diger insanlara yardim etmek icin cok gercek yeteneklerini kullanmak daha fedakar medyumlar var. Muhtemelen bu medyumlar en saygin polis siddet suclulari bulmak yardim edenlere. Gecmiste, psisik polis yetkilileri, sayisiz katillerinin tutuklanmasi yol var cok degerli ipuclari vermistir.

Simdi, sizin hakkinizda. Psisik oldugunu dusunuyor musunuz? Sadece 'hayir,' basit bir gercegi bir goz atalim soylemeden once cok saygin medyumlar herkesin en azindan bazi dogustan gelen psisik yetenek olduguna inaniyorum. Ancak, insanlarin cogu kendilerini psisik oldugu olasiligina kadar acmak icin istekli degil, cunku engellenir. Ayrica psisik yetenekleri o kadar cok, uykuda olmaya devam boyle (gerekir), herhangi bir orgun egitim almadiysaniz, dogru olabilir.

Biz bu genellikle gercek olduguna inaniyorum, ve bazi egitim mudahale ve biraz caba ile, cok, psisik hediyeler icine dokunun nasil ogrenebilirsiniz. Bu 'egitim mudahale' psisik egitim alabilir.

Psisik egitim ile ilgilenen herkes icin, ilk adim, olumsuz bir sey zihin temizlemek icin. Derin meditasyon, germe ve gevseme diger formlari yapmak ve psisik egitim baslamadan once kaldirilmasi, olumsuz dusunceler ve tutumlar olumlu seyler odaklanmak icin zihni egitmek istiyorum.

Herhangi bir gercek psisik korku ve olumsuzluk gercek yeteneklerini girmeleri imkansiz hale zihninizi ve duygularinizi hem bulut olacak soyleyecektir. Meditasyon, sadece psisik egitime daha fazla senaryolarda kullanilir. Bircok kisi, stresten kurtulmak ve kendilerini bile bilmeden kendi psisik yetenekleri acmak icin meditasyon kullanir.

Meditasyon psisik egitiminin bir parcasi olmalidir ve her oturum icin yarim ve saat yapmalisiniz. Rahatsiz olmayacak bir cok yerde meditasyon gerekir. Bircok gelismis ogrencilerin ayni zamanda acik havada meditasyon.

Bu psisik egitim ilk ve en onemli sey olacak, bu yuzden her gecen gun biraz meditasyon yapmak. Meditasyona geri donun duzenli oturumlari, vazgecmek icin olursa, buyuk olasilikla onceki egitim yilindan bu yana bir cok zemin kaybettik fark etmeye gidiyoruz.

Meditasyon seanslari sirasinda, derin nefes alma teknikleri kullandiginizdan emin olun. Bu ozel nefes teknikleri negatif enerjiyi serbest birakmak icin mukemmeldir. Ayrica gizli psisik yetenekleri ortaya cikarmak icin yardimci olmak icin mukemmel.

Bir onemli not, psisik yetenekleri ortaya cikarmak icin tren, belirli bir takvime oldugunu. Bunun yerine, bu kendi kisisel bir yolculuktur. Hazir hissettiginiz zaman, o zaman sonraki adima uzerine gitme zamani.

Yeni medyumlar sonucta tarot kartlari ile pratik becerilerini gelistirmek ve guclendirmek. Bunlar psisik cephanelik bir ana elyaf, bu yuzden yeni ogrencilerin kendi guverte pick up ve bazi noktalarda calismaya baslamis donanimdir.

Hepsinden onemlisi, sabirli ve eglenin. Aileniz ve arkadaslarinizla ucretsiz okuma vermeyi teklif etti. Bircok uygulama alin. Bu adimlari ele alacak olursak suphesiz yeteneklerini hizla keskin, net olma ve kontrol etmek cok daha kolay oldugunu goreceksiniz.kontrol etmek cok daha kolay oldugunu goreceksiniz.

sogutma buyusu
vefk
buyu cesitleri

Share on Bluesky Share on Facebook