ic giyim modelleriic giyimicgiyim"Erkek ic camasiri" deyince cogu insanin onlara eglenceli bir desen ile beyaz kulot, eski moda uzun johns, ya da belki de bazi boksorler resmi. Bazi insanlar erkek tanga ic camasiri dusundugumuz zaman, bazi durumlarda bir hizla buyudu "eeeewwww" ortaya cikarmak olabilir. Ya da digerleri icin bazi erkek ve kadin erkek kayis cok cazip olarak degerlendirdikleri tersi bir etkisi belki de var. Tangalar kutuplastirici bir sorun olabilecegi gibi, erkek ic camasiri kadar saygisizca ilisigi kesilir olmamalidir.
Tangalar karsi olanlar:
Erkek tanga ic camasiri karsi inatla olanlar kayis kadinlar icin ayrilmis olmasi gerektigine inaniyoruz. Kit bir ic camasiri tum arka maruz birakarak, aciklayicidir. Bazi insanlar, bazi kadinlar, goz seksi oldugunu dusunuyorum, ama cok az insan boyle bir ic camasiri eril olarak kabul. Gercekten supheci, sadece escinsel bir sey olmasi erkek tanga ic camasiri dusunun. Ic camasiri kadinsi olarak kabul edilmez oldugu icin, bircok erkek bu tur giysiler giymek "dolaba" hala escinsel oldugunu dusunuyorum.
Eril ic camasiri, genellikle erkek bedenlerinin sadece bir tanga icine sigacak sekilde insa edilmez, cunku boksorler veya boxer kulot oldugu dusunulmektedir. Erkek ic camasiri ile kapli erkekce alanlari, dolayisiyla kadin ic camasiri tarafindan karsilanacaktir ihtiyaci olan kit kayis yalniz kadin giyimi icin ayrilmis olmasi gerektigi fikrini biraz daha karmasik.
Erkek tangalar giymek gerektigini fikrini savunarak daha fazla olanlar icin, onlar bir tanga bir adam sadece duz bir mantikla gorunuyor diyecektir. Daha once de belirttigimiz gibi, bazi erkek tangalar adam escinsel anlamina dusunuyorum, ama digerleri sadece bir gag saka disinda herhangi bir nedenle bir tanga (escinsel ya da duz) herhangi bir adam hayal bile edemiyorum.
Erkek kayis icin olanlar:
Kayis icinde erkeklerin savunma savunarak Insanlar, erkekler tangalar en az herkes tarafindan "kabul edilebilir" olarak baska herhangi bir ic camasiri daha erkekce oldugunu, istedikleri ic camasiri giymeyin hicbir sebep oldugunu soyluyor. Tangalar ifsa olsa da, ozellikle yaz aylarinda serin ve cekinmeyin.
Kadinlar, kadinlar icin tasarlanmis kayis asinma ve erkekler erkekler icin tasarlanmis tanga ic camasiri giymek gerekir. Bu yuzden, onlar, cinsel yonelim sorgulamadan, erkek ic camasiri giyen tadini cikarabilirsiniz. Bazilari icin, onlarin kadin diger onemli, kendileri icin bir tanga fikir ile tanistirdi kim oldugunu.
Kayis rahatsiz demetleme hic kayis boksorler veya kulot cok daha guzel bir uyum oldugunu pek cok erkek vardir. Erkeklerin bu ihtiyaci tam olarak nerede, on destek ve kapsama alani cok iyi yapilmis bir erkek tanga sagladigindan da geleneksel erkek ic camasiri daha rahat olabilir. Cunku baska bir yerde en az kumas ile kombine on uygun kapsami, bir kez erkeklerin fikir ve his alismak, kayis aslinda hos bir ic camasiri.