hamile giyimhamile ic giyimlohusa pijamaBelki bir tanitim araci olarak ic camasiri kullanarak, ancak zaman, yeni ve yaratici yontemler icin bu cagrilari reklam ve pazarlama degisen ve hic dusunmedim. Bu mucadelede pek cok insan vardir. Eger onlardan biri var mi? Sinirlarini zorlayan ve is tesvik yeni bir yol denemek icin hazir misiniz? Eger isiniz icin nasil calistigini gormek icin bir tur giyim pazarlama denemeye acik olurdu?
Giyim isletmelerin reklam ve tesvik etmek icin simdi biraz zaman icin kullanilmis olsa da, ic camasiri, bu sekilde kullanilan oldukca yeni bir giyim seklidir. Ama dusunmek gibi sira disi degil. Daha ve daha fazla isletme kendi urun veya hizmet pazara ilave bir yolu olarak promosyon ic camasiri calisiyoruz.
Promosyon Ic camasiri kullanin Nedenleri
Yani bir is kisi, kendi is hakkinda kelime almak icin promosyon ic camasiri kullanmayi tercih neden bazi nedenleri nelerdir?
o ucuz
o dikkat cekici
o farkli
o, onlari istediginiz herhangi bir sey basilmis olabilir
o bir "marka" lisans
Belki sirketinizin icine almak istedigi bir alana promosyon ic camasiri olmadigini dusunuyoruz. Ben sag, giyim diger tur is veya sirket tanitimi icin kullanabileceginiz bir yeri vardir? Bunun yerine bir top kap veya bir t-shirt gibi guzel ve normal bir logosu var degil mi?
Eh, bu sikici seyler. Artik t-shirt ve corap ile ilgili degil; orada kelime almak icin daha yaratici bir sekilde hakkinda kim bulabilirsiniz. Tanitim stratejisi icin cagrida yeni teknikler ve ic camasiri gelecegin dalgasi olabilir. Iyi alma ve yeni bir is veya sirket pazarlama ve uygun fiyatli, yol bulma, uzerine almak icin mutluluk olmaz miydi?
Promosyon Ic Giyim Ornekleri
Belki size tanitim ic camasiri hic gormedim dusunuyorum ama biz tekrar dusunmeye davet ediyoruz. Cocuklarin en sevdikleri super kahraman ya da Disney karakteri ile ic camasirlari giyiyor musunuz? Bu promosyon ic camasiri klasik bir ornegidir. Cocugunuz bir film ya da karakteri sever ve onlar icin bu tur ic camasiri satin almak icin yalvarir. Bu promosyon ic camasiri.
Insanlar siraya ve onlara kendi markasi ile ic camasirlari satin almak icin yalvariyor sahip olmasa da, bu Disney pratik bir tekel oldugu anlamina gelmez. Siz de kendi is icin promosyon ic camasiri kullanabilirsiniz. Cocuk ic camasiri icin de gecerlidir ayni sekilde, hatta yetiskin dunyada olmasa bile calisabilir.
Promosyon Ic Giyim Cesitleri
Bu nedenle, tanitim ic camasiri ne tur orada var? Evet, stilleri ve tipleri soz konusu oldugunda, hicbir sey sinirlar kapali olarak kabul edilir. Ancak, erkek ic camasiri stilleri en populer ve erkek ic camasiri tum turleri, boksorler, en sik kullanilan.
Boksorler, tek veya paketler halinde gelebilir ve genellikle daha kolay sectiginiz sekilde tanitmak icin gerekli olan ic camasiri almak icin toptan indirim onlari alabilirsiniz.