Author Topic: Baglama buyusu nedir  (Read 31 times)

blogmafia

• Administrator
  • Senior
    • View Profile
Baglama buyusu nedir
« on: September 28, 2011, 12:06:59 pm »

Domain adi : http://www.medyumlar.net/baglama-buyusu/baglama-buyusu.html
Icerik-Baslik :  Medyum, Baglama buyusu, sogutma buyusu
Site Kurulus Tarihi : kasim 2010
Tanitim, Aciklama :

Baglama buyusu, kisiyi kendisine baglamak icin yapilmaktadir. Baglama buyusunu yapabilmek icin, bir takim sartlarin yerine getirilmesi gerekir. Bunlardan en onemlisi,
baglama buyusu yapilacak kisiyle bir iliskinizin olmasi yada daha once o kisiyle bir iliski yasamis olmanizdir. Aksi takdirde baglama buyusu, tek basina yeterli olmaz.
Ayrica bunlara ek olarak, yapilacak buyuye inanmaniz gerekir.
Tanimadiginiz, sadece bir kere gordugunuz yada yada aranizda hicbir iliski yasanmamis birine baglama buyusu yapamazsiniz. " Ben otobuste bir kiz gordum, cok guzeldi,
ona baglama buyusu yaptirmak istiyorum " gibi birsey mumkun degildir. Size bu sekilde buyu yapabilecegini soyleyenlere iltimas gostermeyin.
Baglama buyusu yada ask buyusu, her insan icin yapilmaz. Esiniz yada sevgilinizle birbirinizi cok seviyorsunuzdur. Ama sizden kaynaklanmayan nedenlerle, yada istemeden
yaptiginiz bir durum yuzunden araniz bozulduysa, budurumda baglama buyusu kullanmalisiniz.

Baglama buyusu,evli olan esler arasinda, sevgililer arasinda yada iliskileri bir nedenle bitmis olan ciftler arasinda basarili bir sekilde uygulanir.Burada ki amac,
buyu yapilan kisinin, gozunun sizden baskasini gormemesi, sadece sizi sevmesi ve size sagik kalmasidir. Yalansiz dolansiz temiz sadakat dolu bir iliskidir buarada
asil amaclanan sey. Bu sayede baglama buyusu isteyen insan, iliskiyi yoneten kisi durumuna gecer ve karsi taraf onu kaybetmemek, uzmemek adina hareket eder.
Fakat bu islemleri iki kisinin mutlulugu adina yapmak ve kotuye kullanmamak gerekir. Yani baglama buyusu yapilan insana eziyet derecesinde davraniraniz onu bir kole olarak
gorurseniz, bir sure sonra buyu etkisi gececektir. Cunku bunlar, Allah yolunda yapilan olan bir ilmin parcalaridir ki Allah hic bir zaman zulmedenin yaninda degildir.

Share on Bluesky Share on Facebook